Thursday, February 13, 2014

Slot Akasia TV3: Drama Ariana Rose


Sinopsis Ariana Rose

Ia mengisahkan tentang Ariana Rose yang berkawan baik dengan Tengku Juwita setuju untuk berlakon sebagai gadis yang pernah menjadi kekasih kepada Tengku Adam Kamil. Tengku Juwita sebenarnya tidak mahu berkahwin dengan Tengku Adam Kamil, lalu dia mencadangkan agar Ariana Rose berlakon sebagai wedding breaker. Perkahwinan tersebut dibatalkan dan maruah keluarga Tengku Adam Kamil telah tercalar.

Berang dengan keadaan itu, Tengku Adam mengupah pengintip peribadi untuk menyiasat siapa Ariana Rose.Tengku Kamil cuba mengetahui siapa dalangnya,namun Ariana Rose tegar untuk tidak memberitahu. Tengku Kamil akhirnya meragut kesucian Ariana Rose dan disebabkan itu, Ariana Rose memberitahu kisah sebenar.

Sejak itu, Ariana Rose membenci Tengku Kamil. Untuk melupakan sejarah hitam itu, Ariana Rose mula melakukan kerja-kerja amal. Tanpa disangka, Tengku Adam adalah penyumbang besar dana kebajikan di mana tempat Ariana Rose bekerja. Tengku Adam mula jatuh cinta pada Ariana Rose. Namun Ariana Rose semakin membenci Tengku Adam.

Ariana Rose dipinang oleh keluarga Tengku Adam tanpa pengetahuan Tengku Adam dan Ariana Rose menerima lamaran tersebut. Disebabkan kecewa lamarannya ditolak Ariana, Tengku Adam pergi menunaikan umrah. Bila pulang, dia mendapati yang dia akan berkahwin dengan Ariana Rose, gadis yang dicintainya. Ariana Rose juga tidak tahu siapa bakal suaminya hinggalah pada hari penikahan. Ariana Rose terkejut tapi dia menerima suaminya dengan perasaan terbuka apatah lagi melihatkan suaminya telah banyak berubah.

TONTON Ariana Rose

TONTON Ariana Rose Episod 1
TONTON Ariana Rose Episod 2
TONTON Ariana Rose Episod 3
TONTON Ariana Rose Episod 4
TONTON Ariana Rose Episod 5
TONTON Ariana Rose Episod 6
TONTON Ariana Rose Episod 7
TONTON Ariana Rose Episod 8
TONTON Ariana Rose Episod 9
TONTON Ariana Rose Episod 10
TONTON Ariana Rose Episod 11
TONTON Ariana Rose Episod 12
TONTON Ariana Rose Episod 13
TONTON Ariana Rose Episod 14
TONTON Ariana Rose Episod 15
TONTON Ariana Rose Episod 16
TONTON Ariana Rose Episod 17
TONTON Ariana Rose Episod 18
TONTON Ariana Rose Episod 19
TONTON Ariana Rose Episod 20
TONTON Ariana Rose Episod 21
TONTON Ariana Rose Episod 22
TONTON Ariana Rose Episod 23
TONTON Ariana Rose Episod 24
TONTON Ariana Rose Episod 25
TONTON Ariana Rose Episod 26
TONTON Ariana Rose Episod 27
TONTON Ariana Rose Episod 284 comments:

Sales Shopping Expo Event In Malaysia